Milli Eğitim Müdürü, kendi isteği üzerine şube müdürü olarak atandı

Eskişehir Sarıcakaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yazar kendi isteği üzerine şube müdürü olarak atandı.

Eskişehir Sarıcakaya İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak yaklaşık beş yıldır görev yapan Ahmet Yazar, kendi talebi üzerine şube müdürü olarak atandı.

Müdür Yazar, Kütahya Hisarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atanması üzerine Eylül 2018 yılında başladığı Sarıcakaya MEM’den ayrıldı.

11 Yorum

  1. Hayırlı uğurlu olsun müdürüm. En doğrusunu yapmışsın, helal olsun. Memleket sevgisi başka.

  2. 2023 şube md sınavına mulakat yapılmayacağı için girdi onlarca insan. Verilen söz de durulsun .söz namustur .barajı geçen herkese başvuru hakkı tanınmalı.

  3. Bende okul müdürüydüm,kendi isteğimle öğretmenliğe geçtim,,, şimdi bunuda mı haber yapalım::))

  4. Tebrik etmek gerekir.
    Değerli müdürümüz bir tercih yapmış.
    Bir sıkıntısı varsa bilemem
    Hayırlı olsun…

  5. Babasının atı mı? Devletimizin işi. Makam fetişmi bitirdi bizi…

  6. Şube Müdürlüğü; görevde yükselme sınavıyla hak edilen bir makamdır. Ancak meşhur DMK’nın76. maddesi ile bir üst görevde bulunanlar hak etmedikleri o koltuklara rahatça oturmaktadırlar o zaman sınav yapmanın ne lüzumu var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MEB PERSONEL
WHATSAPP HABER HATTI

MEB personeline dair en güncel,
hızlı ve özel haberler

  • ⏱️ Gecikmeden
  • 📌 Güvenilir kaynaktan

➜ Gelişmelerden anında haberdar olun

➜ Özel haberleri ilk siz öğrenin

🔔 Takip etmek için:
MEB PERSONEL WhatsApp Kanalı
Başa dön tuşu